Lézeres szőrtelenítés

Pécs, Őz utca 5. Tel: 30/96-96-556

Sokan szeretnénk megszabadulni hosszútávon a nem kívánatos szőrszálaktól, melyre a lézeres szőrtelenítés a legjobb megoldás. Manapság a szőrtelenítés a szépségápolás természetes részét képezik a hölgyeknél, uraknál egyaránt. A borotválás, epilálás vagy gyantázás csak rövidtávú megoldást nyújt, és olyan mellékhatásokkal járnak, mint a bőrpír, a szőrtüszőgyulladás és a kipirosodás. A látható helyen elhelyezkedő szőrszálak esztétikai problémát jelentenek a viselője számára.

A beavatkozást követően, pár alkalom után élvezhetjük a simaságot! Nincs mellékhatása, és szinte teljesen fájdalommentes.

A lézeres szőrtelenítés lényege

Lézeres szőrtelenítés során a hajhagymában lévő melanin elnyeli a lézer által kibocsájtott fényt. A fény elpusztítja a szőrtüszőt anélkül, hogy a bőr megsérülne. Az elpusztult szőrtüsző helyén már nem nő erős szőr. Az eredmény bőrtípusonként eltérhet, viszont a leghatásosabb a módszer a világos bőrű és sötét szőrzetű pácienseknél mutatkozik meg. Aki rendszeres szoláriumba jár, vagy alapból sötétebb bőrtónusú annál fennállhat a hyperpigmentáció veszélye, mert sötétebb bőr esetén a bőr pigmentjei is elnyelhetik az energiát és a bőr megéghet. Ősz szőrön nem hatásos, mert nem tartalmaz pigmenteket.

Garantálhatom, hogy a tudásom legjavát adom!

Amennyiben elnyertem a bizalmát, várom magánrendelőmben az alábbi címen: Pécs, Őz utca 5.

A lézeres szőrtelenítés folyamata

Lézeres szőrtelenítés előtt javasolt a kezelt felület leborotválása. Az ideális szőrméret 2-3 napos. A szőrtelenítést megelőzően a páciensnek részt kell venni előzetes konzultáción, ahol megbeszéljük a kezelési tervet. A kezelés előtt megtisztítom a kezelendő bőrfelületet, majd felvesszük a védőszemüveget. Ez kiszűri a sugarakat, amik ártalmas lehetnek a szemnek.

A lézerfejre felviszem a zselét, majd a bőr- és szőrtípus alapján kiválasztott, megfelelő hullámhosszú lézerenergiát villanófények segítségével juttatom a szőrtüszőbe a bőrőn keresztül. A melanin elnyeli a lézerfényt és így megsemmisül a szőrtüsző, amiből nem nő többé szőr. A garantált szőrtelenítéshez 5-6 alkalom szükséges a szőr és a bőr színétől függően.

Lézeres szőrtelenítés során az érzékenyebb bőrűek minimális fájdalmat érezhetnek, de cseppet sem olyan érzés, mint az epilálás vagy a gyantázás.

Lézeres szőrtelenítés után

A lézeres szőrtelenítés után nem marad nyoma a kezelésnek, minden ugyanúgy csinálhat, ahogy eddig. A szőrtelenítést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami másnapra magától elmúlik, érzékeny bőr esetén nyugtató krém vagy hideg borogatás javasolt. A kezelést követően a szőrszálak elhalnak és az elkövetkezendő 7-10 napban kihullanak maguktól. A lézeres szőrtelenítés után 4 hétig kerülni kell az erős napsugárzást, napozást és a szolárium használatát. A kezelések között tilos a gyanta vagy az epilátor használata! Fontos, hogy a kezelések között borotvával szőrtelenítsen. A kezelés után erősebb bőrpirosodás jelentkezhet, nagyon ritkán égető érzés alakulat ki. Amennyiben betartja az előírtakat, úgy nem lehet semmilyen mellékhatása a lézeres szőrtelenítésnek!

Pécs, Őz utca 5. Tel: 30/96-96-556

Lézeres szőrtelenítés:

A kezelések során tapasztalni fogja az egyre ritkuló szőrmennyiséget, a 3. alkalom után már jelentős szőrveszteség megfigyelhető. Sok páciensemnél a végleges eredmény már az 5. kezelés után tapasztalhatóak, de ez függ a páciens bőrtípusától és szőr mennyiségétől egyaránt. A kezelések időszakában a napozás és szolárium nem ajánlott! A kezelt területet gyantázni, epilálni nem szabad! A kezelések számát az előzetes konzultáció során határozom meg. Ez a bőr típusától, a szőr sűrűségétől is függ.

További kérdése van a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban? A személyes konzultáció keretein belül segítek megtalálni az Ön számára a legjobb megoldást.

Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Amennyiben további információra van szüksége vagy időpontot szeretne kérni, keressen telefonon vagy látogasson el a kapcsolat oldalra ahol feltudja velem venni a kapcsolatot.