Üdvözlöm

Dr. Várszegi Dalma vagyok

Szeretettel várom bőrgyógyászati szakrendelésemen, ahol diagnosztizálom és megtalálom az Ön számára leghatékonyabb megoldást bőrgyógyászati problémáira!

1979-ben szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen (POTE, jelenleg PTE-ÁOK). 1980-1998-ig a POTE Bőrgyógyászati Klinikáján dolgozott.

Ezen időszak alatt kapta meg egyetemi adjunktusi fokozatát. 1998-2010-ig a Baranya Megyei Kórház Bőr és Nemibeteggondozó Intézetében intézetvezető főorvosként tevékenykedett, majd  a PTE Onkodermatológiai Klinika Bőr- és Nemibeteggondozó Intézetében gondozóvezető főorvos. Jelenleg az PMJ. Egyesített Egészségügyi Intézetek Bőrgyógyászati-Allergológiai szakrendelőjének  főorvosa.

Bőrgyógyász-kozmetológus szakvizsgáját 1984-ben tette le. 1996-ban gyermekbőrgyógyászati képzésben vett részt, majd 1997-ben klinikai immunológia és allergológia témákból is szakvizsgázott. 2014-ben PhD fokozatot szerzett. Tagja a Magyar Dermatológiai Társaságnak (MDT), a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaságnak (MAKIT), a Magyar STD társaságnak és a Magyar – Német Bőrgyógyászati Társaságnak (DUDG).

2015-ben megkapta az MDT  Kaposi Mór kitüntetést és 2017-ben MDT Gyermekbőrgyógyászati szekció  Török Éva emlékplakettjét Szakterülete a bőrgyógyászati – allergológiai és immunológiai megbetegedések, a gyermekbőrgyógyászat és a bőrgyógyászati – kozmetológiai eltérések.

Társasági tagság

01

MDT

Tagja a Magyar Dermatológiai Társaságnak.

02

MAKIT

Tagja a Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaságnak.

03

STD

Tagja a Magyar Sexually Transmitted Infection társaságnak.

04

DUDG

Tagja a Német Bőrgyógyászati Társaságnak.

Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Amennyiben további információra van szüksége vagy időpontot szeretne kérni, keressen telefonon vagy látogasson el a kapcsolat oldalra ahol feltudja velem venni a kapcsolatot.